Ett smakrikt ekologiskt grönt te som odlats på hög höjd i bergen i Zheijang provinsen. Bladen är långa och krusiga och ger ett gröngult te med frisk och fyllig smak.
Sommar skördad ekologisk Lung Ching från berömda West Lake. Denna Lung Ching har upphettats i traditionell wok över glödande kol, varav den lätt rökiga smaken som blandas med nötaktig sötma. Lite kraftigare än den vår-skördade varianten. 70g
Långsmala blad har handplockats till detta friska te. Bladen blir ljusgröna vid bryggningen och kan bryggas på 3-4 gånger. Smaken är kraftigare och aromrikare i tonen i jämförelse med många spädbladiga gröna teer, och ger en efterdröjande behaglig arom. Ekologiskt.
Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse. Jag har har läst Dataskyddsförordningen GDPR och er behandling av mina personuppgifter och godkänner dom. Genom att använda denna webbplats accepterar du användningen enligt vår GDPR och Cookie policyOkNejIntegritetspolicy